011 44 68 15
Header Image Gehco

Over Gehco

Gehco Fixing is een groothandel in bevestigings- en bouwmaterialenartikelen voor de doe-het-zelfwinkels, bouwmaterialenzaken, ijzerwaren- en houthandelaars.

High quality products

Onze producten, voornamelijk geproduceerd in Europa , zijn van hoogtechnologische kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen die u verwacht voor bouwmaterialen.  Onze voortdurende zoektocht naar nieuwe producten gaat eveneens gepaard met een nauwkeurige selectie van hoogkwalitatieve producten.

High quality service

Onze service gaat van gepersonaliseerde bezoeken van onze vertegenwoordigers die U met raad en daad te woord kunnen staan met professioneel advies naar een  perfecte service bij leveringen zowel in termijn als in volledigheid van uw orders tot een hoogst kwalitatieve administratieve opvolging.  Kortom, wij streven naar uw 100% tevredenheid als klant.

High value for you

Door hoogstaande producten aan te bieden kunt U als klant eveneens hoogkwalitatieve oplossingen met hoge toegevoegde waarde aanbieden aan uw eindgebruikers.

High visibility of products

Door een uiterst verzorgde schappen- en conceptplannen voor uw winkel en verkoopruimte kunnen wij ervoor zorgen dat u als klant altijd beschikt over producten die genoeg roteren in uw verkooppunt.  Promotie en duidelijke productaanduidingen vormen daarbij één geheel.

© 2020 Gehco Fixing. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign door Bright Sites